Na spomendan mame Margarite molimo za sve pokojne suradnike
Na spomendan mame Margarite molimo za sve pokojne suradnike

Na spomendan mame Margarite molimo za sve pokojne suradnike

Spomendan mame Margarite, jednostavne, ponizne i skromne žene koja je život posvetila tome da postane majka svim dječacima u oratoriju, slavi se u subotu 25. studenog. Osim što nam je uzor, mama Margarita ima i posebno mjesto istaknuto u našem PAŽ-u.

PAŽ, Pravilnik, Čl. 6. Obiteljski duh

§ 3. U zajedništvu s preminulim suradnicima i dobrotvorima, zahvalni za njihovo svjedočenje, vjerno nastavljaju zajedničko poslanje. Za njih posebno mole u euharistijskom slavlju na spomendan mame Margarete.

Dakle na spomendan, kao Mjesna središta pozvani smo prisustvovati euharistijskom slavlju, i prikazati u molitvi sve naše pokojne salezijance suradnike i dobrotvore, kao znak zahvalnosti za njihov život i posvećen rad na dobro Udruženja. Ne zanemarimo ovaj važan dan, koji nas podsjeća kako i svoje salezijansko zvanje dugujemo vjerojatno mnogim molitvama i trudu suradnika koji su živjeli suradničko poslanje prije nas.

Pozivamo vas da animirate Mjesna središta na ovaj dan, da to bude još jedan trenutak zajedništva i svijesti kako jačati obiteljski duh među suradnicima, u zajedništvu sa svim našim preminulim članovima i dobrotvorima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)