Mladi u Splitu “Kročili stazom života”
Mladi u Splitu “Kročili stazom života”

Mladi u Splitu “Kročili stazom života”

Još jedno ljeto u nizu, salezijanci suradnici sa splitskog Kmana ugostili su mlade iz Zagreba, Žepča i Orubice od 22. do 29. srpnja. Pod geslom ”Kročimo stazom života”, na različite načine obrađivali smo teme iz svakodnevnice mladog čovjeka poput pomaganja, odgovornosti, zaljubljenosti, molitve te izloženosti različitim medijskim utjecajima.

U tjedan dana ispunjenog programa mladi su osim kupanja i igre imali priliku upoznati ljepote Splita i Trogira, posjetiti tvornicu čokolade u Solinu te na večeri po obiteljima steći još neka vrijedna poznanstva.

Naravno, cijeli tjedan nismo zaboravili ni na Onoga koji nas je ovdje spojio. Svakodnevnom misom i krunicom zahvaljivali smo Bogu na tom danu i našem druženju, molili za svoje anđele i prikazivali svoje najosobnije nakane.

Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez rada suradnika, uloženog truda i vremena animatora i posebnog Božjeg blagoslova koji nam je poslao bogoslove Paula i Vlahu koji su svojom stalnom prisutnošću bili ogledalo nesebičnog darivanja i salezijanske ljubavi.

Prijateljstvo koje svoj izvor ima u Bogu nikad se ne gasi, pa se tako i mi nadamo da će nam i prijateljstva stečena u oratoriju na Kmanu pomoći da i dalje hrabro kročimo stazom života.

 Rebeka Banovac

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)