“Jer izgrađena je na stijeni”
“Jer izgrađena je na stijeni”

“Jer izgrađena je na stijeni”

Proteklog vikenda, 16. rujna, na Jarunu se održao godišnji sabor Udruženja salezijanca pod nazivom „Jer na stijeni je sagrađena“.
Okupilo se dvadesetak predstavnika mjesnih vijeća iz cijele Hrvatske provincije. Program je započeo sv. Misom u 10 sati gdje su nam se pridružili i drugi suradnici iz mjesnih središta u Zagrebu. Sv. Misu je predvodio don Josip Stanić u koncelebraciji sa ostalim prisutnim povjerenicima.
Uz standardne izvještaje i predstavljanje plana i programa za ovu pastoralnu godinu suradnici su imali jedan formativan trenutak na temu: San koji budi snove, a bila je usmjerena na povijest Udruženja u svijetu i Hrvatskoj. U popodnevnom dijelu smo porazgovarali o situacijama u mjesnim središtima i aktualnostima te razmijenili iskustva i ideje.

Rastali smo se s nadom kako ćemo kroz ovu godinu koja je početak trogodišnje pripreme za 150.godina Udruženja upoznati našu povijest, uzore i raditi na područjima apostolata koji su u skladu sa našim mogućnostima.

One comment

  1. Janja Iveković

    Sve sudionike pozdravljam ovim putem. Uvjerena sam da ćemo puno raditi u slijedećoj godini koja je pred nama. Sve su teme zanimljive, svatko će dati svoj doprinos i naše zajedništvo će se učvrstiti. Hvala Pokrajinskom vijeću što je sve tako dobro priredilo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)